Pagina's

zondag 5 december 2010

Pasta Bolognese


Bereidingstijd: 40 à 45 minuten.
Aantal personen: 4.

Een stevig hoofdgerecht met ui, winterwortel, champignons, knoflook en rundergehakt.

Ik heb bij dit gerecht gekozen voor een tagliatelle, maar u kunt een pasta gebruiken van uw voorkeur.

* Knoflook Solo Clove:

Deze knoflook bestaat uit één grote teen, een soort klein uitje, wat heel makkelijk is in gebruik.
De varieteit `Solo Clove Garlic` groeit in de bergachtige omgeving van Yunnan provincie in China. Dit product wordt zonder bestrijdingsmiddelen geteelt. De tenen zijn 3 tot 3,5 cm groot en worden verkocht in mandjes met ca. 10 stuks.
De smaak van deze knoflooksoort is minder bitter dan de normale knoflook, u zal ook minder stinken uit uw mond.

Serveertip:

Serveer het op een bedje van veldsla.

Het recept van de Pasta bolognese.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten