Recepten uit de hele wereld bereid door mij. Per week probeer ik 1 à 2 nieuwe gerechten uit voor mijn recepten-site. Momenteel zijn er 465+ recepten aanwezig.
zondag 5 december 2010
Pasta Bolognese
Bereidingstijd: 40 à 45 minuten.
Aantal personen: 4.
Een stevig hoofdgerecht met ui, winterwortel, champignons, knoflook en rundergehakt.
Ik heb bij dit gerecht gekozen voor een tagliatelle, maar u kunt een pasta gebruiken van uw voorkeur.
* Knoflook Solo Clove:
Deze knoflook bestaat uit één grote teen, een soort klein uitje, wat heel makkelijk is in gebruik.
De varieteit `Solo Clove Garlic` groeit in de bergachtige omgeving van Yunnan provincie in China. Dit product wordt zonder bestrijdingsmiddelen geteelt. De tenen zijn 3 tot 3,5 cm groot en worden verkocht in mandjes met ca. 10 stuks.
De smaak van deze knoflooksoort is minder bitter dan de normale knoflook, u zal ook minder stinken uit uw mond.
Serveertip:
Serveer het op een bedje van veldsla.
Het recept van de Pasta bolognese.
Labels:
basilicum,
champignons,
kaas,
knoflook,
pasta,
rode wijn,
rundvlees,
tomaten,
ui,
worteltjes
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten