Recepten uit de hele wereld bereid door mij. Per week probeer ik 1 à 2 nieuwe gerechten uit voor mijn recepten-site. Momenteel zijn er 465+ recepten aanwezig.
dinsdag 26 oktober 2010
Teriyakisaus
Bereidingstijd: 10 minuten, en 1 uur koelen voor voor een teriyakimarinade
Hoeveelheid: ongeveer 0,5 liter.
U kan deze zoete teriyakisaus ook gebruiken als een marinade voor vis, vlees, gevogelte en groente.
Een eenvoudige saus/marinade om te bereiden.
Deze teriyakimarinade is niet alleen lekker bij de zalm en andere vissoorten maar ook bij vlees, gevogelte en groente.
Tevens kunt U aan het einde van een roerbakschotel deze teriyakisaus toevoegen aan de maaltijd voor een heerlijk zoet gerecht.
In plaats van runderbouillon gebruik ik rund fond.
U kunt ook het recept voor runderbouillon gebruiken.
Het recept van de Teriyakisaus
Labels:
basterdsuiker,
fond,
gember,
marinade,
recept,
rundvlees,
saus,
witte wijn
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten