Pagina's

dinsdag 26 oktober 2010

Teriyakizalm


Bereidingstijd: 2 uur en 45 minuten.
Aantal personen: 4.

Teriyakizalm met sugarsnaps in teriyakisaus en witte rijst bereid in de oven.

Een heerlijk voorgerecht voor in de zomer op de barbeque.
Als de teriyaki-zalm bereid is moet hij zoet sappig smaken met een krokant velletje.
Het is een eenvoudig gerecht om te bereiden.

Als voorgerecht, gebruikt u zalmmoten van ongeveer 170 gram en de tijd in de oven gaat met ongeveer de helft omlaag.

Ik heb er maar gelijk een hoofdgerecht van gemaakt.
Een heerlijke zalmmoot van 300 gram gebruikt en in de oven geroosterd.
De sugarsnaps heb ik in een beetje arachideolie met een beetje gemberpoeder geroerbakt en daarna een paar eetlepels teriyakisaus toegevoegd en opgewarmd.
Het is een heerlijk zoet gerecht.

Het recept van de Teriyakizalm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten